18-19 KA 103 Staj Hibe Sonuçları

2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği Gerçekleştirmeye Hak Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!

Aşağıda yer alan açıklamaları dikkatlice okumanızı rica ederiz.

Üniversitemiz her yıl Türkiye’deki üniversiteler arasında en yüksek hibe alan ilk üç üniversite arasında yer almaktadır. Bu başarısını bu yıl Türkiye ikincisi olarak devam ettirmiştir. Bu başarıda emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Avrupa Birliği Bakanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kurumumuza sağlanan hibe desteğinin tamamı dağıtılmış olup, bu hibe miktarına ek olarak her bölümümüze Erasmus+ Programı Birimi bütçesinden ek hibe desteği sağlanmıştır.

Dönem değişikliği, üniversite değişikliği veya programdan vazgeçme dilekçesi adı altında her öğrencinin 1 (bir) kez dilekçe teslim etme hakkı bulunmaktadır. Bu sebeple mağduriyet yaşamamak adına kesin kararınızı verdikten sonra dilekçelerinizi Erasmus+ Programı Birimine teslim ediniz.

Staj Hareketliliği dilekçe teslim son tarihi staj başlangıç tarihine en az 15 gün kaladır.

Bu tarih dışında dilekçe getirenlerden bir sonraki başvurularında puan kesintisi yapılacaktır.

Dilekçelere www.eu.yildiz.edu.tr adresinde Öğrenci Hareketliliği menüsünden erişilebilir.

Hazırlayacağınız dilekçelerde yapılacak değişikliklerin uygunluğu ilk önce Bölüm Erasmus+ Koordinatörleri tarafından onaylanmalıdır.

Not : Listede HİBESİZ olarak yer alan ancak daha önce dilekçe karşılığında ofisimizden HİBELİ Confirmation Sheet belgesi alan öğrencilerimizin, dosya teslimi sırasında ellerinde bulunan hibeli belgelerini Erasmus+ Program Birimine iade etmeleri ve aynı belgelerden 3 adet hibesiz olarak hazırlayıp (güncel tarihli) Erasmus+ Program Birimi'ne imzaya sunmaları gerekmektedir.

Dosyalarınızı yurt dışına çıkmadan ortalama 15 gün önce ofisimize teslim etmenizi tavsiye ederiz. Dosyalar eksiksiz bir şekilde şahsen teslim edilmeli ya da resmi olarak vekalet vermiş olduğunuz kişi tarafından teslim edilmelidir.

Dosya teslimlerinizi 13 Ağustos 2018tarihinden itibaren Erasmus+ Program Birimine yapabilirsiniz.

Not : Dönem içerisinde aşağıdaki listede yer alan öğrencilerimiz dışında bölümlerden ek yerleştirme listeleri talep edilmeyecektir.

Üst Kurulumuz Tarafından onaylanmış hibe listelerimize aşağıdan ulaşabilirsiniz.

2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Programı Staj Hareketliliği Hibe Listesi

Not: Staj hareketlliği 2.periyod öğrencileri için hibe tahmini olarak hesaplanmıştır.

1.periyod öğrencileri için hibe aktarımları sadece kendi bölümleri içerisinde yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Erasmus+ Program Birimi