2017-2018 Akademik yılı Sonuçları

Staj faaliyetinden ilk dönem (01.06.2017-31.12.2017) ve ikinci dönem (01.01.2018-30.09.2018) yararlanmak isteyen öğrencilerin başarı puanları ve ilgili kurumlara yerleştirilme listesi ilanın sonunda yer almaktadır.

Her bölüm kendi içinde lisans ve lisansüstü olmak üzere değerlendirilmiş olup, liste ile ilgili itirazların Süreç takviminde de belirtildiği üzere 12-13 Nisan 2017 tarihlerinde itiraz dilekçesi  ile yapılması gerekmektedir. Dilekçeler e-mail (Erasmus-staj@yildiz.edu.tr)  ile gönderilebilir ancak e-mailinizin AB Ofisine ulaştığından emin olunuz.

Staj yapılacak ülke, kurum ve tarihlerde aşağıdaki kriterler doğrultusunda değişiklik yapılabilir.

1-Tarihler yine aynı dönem içinde olmalıdır (01.06.2017-31.12.2017).

2-Yeni kabul mektuplarının da kabul mektubu ile ilgili belirtilen kriterleri taşıması ve içeriğinin staj komisyonu tarafından onaylanması gerekmektedir.

3-Değişikliklerin beyan edilen ilk tarihten minimum bir ay önce yapılması gerekmektedir.

4-Mücbir sebep olmaksızın (örneğin vize alamamak) değişiklik sadece bir defa yapılabilir.

NOTLAR

Bu liste öğrencilerin hibeli mi hibesiz mi olduğunu gösteren bir liste değildir. Üniversitemize ayrılacak olan hibe miktarının Ulusal Ajans tarafından Temmuz  ayı içerisinde açıklanacağı düşünülmektedir ancak net bir tarih belli değildir ancak bu miktar belli olduktan sonra hibeli ve hibesiz öğrenci listesi açıklanabilecektir. Hibeler ile ilgili gelişmeler web sayfamız aracılığı ile duyurulacaktır.

Faaliyetten yararlanamayacak öğrencilerin feragat dilekçesi ile feragat ettiklerini faaliyetten en geç 15 gün önce AB Ofisine bildirmeleri gerekmektedir. Zamanında yapılmayan feragatlar bir sonraki başvuruda puan kesintisine neden olacaktır.

Bundan sonraki süreçle ilgili bilgileri Faydalı Dökümanlar kısmında ve hazırlanması gereken formları ise Formlar menüsünde bulabilirsiniz. Ayrıca her adımın ne zaman yapılması gerektiği ile ilgili bilgiler Süreç Takviminde yer almaktadır.

2017-2018 Erasmus+ Staj Başvurusu Başarı Puanları ve İlgili Kurumlara Yerleştirmeleri (I.PERIOD) 12.05.2017

2017-2018 Erasmus+ Staj Başvurusu Başarı Puanları (II. PERIOD)  18.04.2017